CLIENT: Varma Mutual Pension Insurance Company

DATE: 2015

LOCATION: Helsinki, Finland

The task was to redesign and refurbish the large but empty lobby into a smart and business-like entrance for financial and high-tech companies. The design area also included waiting lounges, toilets and a conference centre connected to the lobby.

The lobby is dominated by a tall rusty-coloured wall, and the new furnishing was designed to complement and update the existing interior. The entrance lobby now features a long and brightly coloured custom-made bench and chairs, and the other waiting lounges have similarly colourful furnishing.

The main signage inside and outside was also redesigned.

The building was originally designed by Tuomo Siitonen Architects. Single Project Single Project Single Project Single Project